O NAMA

TKO
SMO MI

Aurora klub mladih je novoosnovani klub za mlade, nastao iz projekta #Gradmladih #Pokrenise koje su Udruga mladih Mali most, zajedno sa partnerima Udrugom djece branitelja Domovinskog rata Pakrac – Lipik i Gradom Pakracom postali nositelji i korisnici ovog hvale vrijednog projekta. Ukupna vrijednost projekta je 689.496,22kn u trajanju od 24 mjeseca (18.05.2018. – 18.05.2020. )

Za vrijeme trajanja projekta cilj nam je okupljati mlađu populaciju 15 – 29 godina sadržajima koje klub nudi, te ih potaknuti na sudjelovanje istih. Cilj je veća zainteresiranost i aktivnost među mladima, kako bi grad učinili ljepšim i kvalitetnijim mjestom za život, a sve to kroz jedan zabavan, edukativan i informativan način.

Kroz projekt će se održavati razne vrste društvenih događanja, kao što su plesne večeri, Pub kvizovi, večeri društvenih igara, edukacije koje će mladima biti prezentirane na zabavan i informativan način, a sve u svrhu ispunjavanja ugodnog s korisnim vremenom.

Sadržaj je bogat, te se nadamo da će svatko od vas pronaći nešto za sebe, a rasporede događanja ćete moći pratiti na Facebooku i na našoj stranici.

Vidimo se u ulici Kralja Tomislava 20/ Ljudevita Gaja i svojom mladošću i aktivnostima, pokrenimo grad!

Vaša Aurora klub mladih! 🙂

Stvaranje poticajnije i otvorenije lokalne zajednice u kojoj djeluje klub za mlade koji pruža podršku, kvalitetne sadržaje, edukaciju i savjetovanje te potiče kreativno stvaralaštvo i aktivno sudjelovanje mladih u zajednici!

ŠTO
NUDIMO

Podrška programima usmjerenim mladima.
Dobna skupina 15 – 29 godina.
Edukacije, volontiranje, sportski sadržaji, edukativni sadržaji!

EDUKACIJE

ZABAVA

SPORT

VOLONTIRANJE